Advies nodig? bel 0497 387829, voor Belgie 0031497387829

Maandag - vrijdag 09.00 - 18.00, zaterdag 10-17 uur

Niet in voorraad

IN38
Intex skimmer
€ 17,95
 

Snelle levering

 
 

Betrouwbaar

 
 

Professioneel

 

Details

Intex Deluxe Zwembad Skimmer

 

 

De Intex Deluxe Skimmer verwijdert eenvoudig drijvend vuil uit uw zwembad. U plaatst de Intex Zwembad Skimmer in uw zwembad door deze aan de zwembadwand te bevestigen. Het drijvende vuil, bladeren, gras en insecten belanden hierdoor in de Intex Skimmer.

 

Intex Skimmer op Filterpomp

 

Sluit de Intex Skimmer aan op uw filterpomp om het water en het vuil naar de skimmer toe te zuigen. Het grove vuil wordt direct opgevangen in de skimmerbak, het fijnere vuil zal opgevangen worden in de filter van uw pomp.

Door regelmatig de Intex Skimmer en de Filterpomp te gebruiken voorkomt u dat drijvend vuil naar de bodem van uw zwembad zakt.

 

 

Intex Skimmer voor uw Zwembad

 

De Intex Skimmer kan door de bijgeleverde kunststof beugel bevestigd worden op alle Intex Easy Set en Intex Metal Frame zwembaden. U dient hiervoor de bijgeleverde ophangbeugel in te stellen op de breedte van de zwembadrand.

 

Deluxe Skimmer Tip

 

Voor een optimale werking van uw Intex Deluxe Zwembad Skimmer adviseren wij een sterke pomp die het vuil eenvoudig naar de Intex Skimmer toe trekt. Een Intex Filterpomp met een capaciteit van tenminste 3000 liter per uur is dan ook aan te raden.

  

Inhoud Intex Skimmer verpakking

 

  • Intex Oppervlakte Skimmer
  • Skimmer incl. mandje en drijver
  • Ophangbeugels voor diverse zwembaden
  • Koppelstuk voor op zeef in zwembad
  • Slang voor tussen skimmer en koppelstuk
  • Handleiding

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Intex skimmer