Advies nodig? bel 0497 387829, voor Belgie 0031497387829

Maandag - vrijdag 09.00 - 18.00, zaterdag 10-17 uur

Intex Ultra frame rond 427 m x 1.07 m zwembad

Op voorraad

IN37

Intex Ultra frame 4.27 x 1.07 m.

Normale prijs: € 395,00

Special Price € 295,00

 

Snelle levering

 
 

Betrouwbaar

 
 

Professioneel

 

Details

Intex Ultra Frame pool 427 x 107 cm incl. accessoires

Het beste van het beste

De Intex Ultra Frame pool 427 x 107 cm incl. accessoires behoort tot de toplijn van Intex. Beter, steviger en duurzamer dan andere opzetzwembaden op de markt. Met een Intex Ultra Frame zwembad haalt u een bad in huis met een uniek, beduidend sterker, metalen frame. Daarnaast is ook de zwembadliner aangepakt. Dit heeft geresulteert in een zwembadliner die maar liefst 15% dikker is dan de gebruikelijke liner. Hierdoor is de zwembadliner nog resistanter tegen schade van binnen- en buitenaf. En om u van alle gemakken te voorzien worden alle Intex Ultra Frame modellen geleverd met accessoirepakket. Kiest u voor de Intex Ultra Frame modellen dan kiest u voor kwaliteit, stabiliteit, duurzaamheid en jarenlang zwemplezier.

De voordelen van een Intex Ultra Frame Pool

Wilt u het beste opzetzwembad dat er momenteel te verkrijgen is? De Intex Metal Frame modellen hebben zich door de jaren heen bewezen als een solide opzetzwembad. Toch was er de drang bij Intex om een nog beter model op de markt te brengen. Het idee voor de Ultra Frame was geboren. Nadat Intex de Metal Frame had onderzocht gingen ze de punten aanpakken waarin zij dachten nog verbeteringen aan te kunnen brengen. Het resultaat was de Intex Ultra Frame constructie met een verbeterd metalen frame, stevigere zwembadliner en een nieuwe uitstraling. Op alle fronten is de Intex Ultra Frame de juiste keuze als u op zoek bent naar het absolute topmodel in het opzetzwembadsegment.

Verschil Intex Ultra Frame en Metal Frame

Unieke eigenschappen Intex Ultra Frame pool 427 x 107 cm incl. accessoires

Intex Zwembadliner

Intex gepatenteerde zwembadliner

Uit onderzoek en ervaring vervaardigd. De zwembadliners van Intex zijn opgebouwd uit 3 aan elkaar gelaste lagen die samen zorgen voor extra stevigheid en krasbestendigheid. Gemaakt van versterkt PVC voor een ongekende duurzaamheid. De Intex Ultra Frame liner is ook nog eens 15% dikker dan de overige Intex lijnen.

Intex Ultra Frame

Intex Ultra Frame constructie

De Ultra Frame is opgebouwd uit ovale buizen voor een verbeterde stevigheid. De buizen zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd roestvrijstaal wat bijdraagt aan de stabiliteit van het frame. De Intex Ultra Frame wordt middels een kliksysteem in elkaar gezet voor een eenvoudige assemblage van het zwembad. Ongekende stabiliteit en kracht voor jarenlang zwemplezier.

Intex Accessoires

Standaard accessoirepakket

Alle Intex Ultra Frame modellen komen met een accessoirepakket. Bij de Intex Ultra Frame 427 x 107cm ontvangt u een veiligheids zwembadtrap, grondzeil, afdekzeil en efficiënte filterpomp met een capaciteit van 3407 liter/uur gratis. Alle benodigdheden om uw zwemervaring compleet te maken.

Intex Ultra Frame Pool opgezet in 45 minuten

Vulklaar in slechts 45 minuten

Ondanks het formaat is de Intex Ultra Frame in een aantal simpele stappen opgezet. De Intex Ultra Frame pool 427 x 107 cm incl. accessoires heeft u binnen 45 minuten opgezet en vulklaar. Sluit vervolgens de Intex filterpomp aan en zet de veiligheids zwembadtrap neer. U hoeft het zwembad nu alleen nog maar te vullen met water.

Afmetingen Intex Ultra Frame pool 427 x 107 cm incl. accessoires

Intex Ultra Frame Pool afmetingen

Uitgebreide instructies voor de Intex Ultra Frame pool 427 x 107 cm incl. accessoires

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Intex Ultra frame rond 427 m x 1.07 m zwembad