Advies nodig? bel 0497 387829, voor Belgie 0031497387829

Maandag - vrijdag 09.00 - 18.00, zaterdag 10-17 uur

Intex Ultra frame rond 4.88 m x 1.22 m zwembad

Op voorraad

IN35

Intex Ultra frame 4.88 x 1.22 m

€ 475,00
 

Snelle levering

 
 

Betrouwbaar

 
 

Professioneel

 

Details

INTEX™ Ultra Frame Pool - Ø 488 cm

Robuuste kwaliteit van een Ultra Frame Pool

Dit zwembad is een Intex Ultra Frame Pool en dat is een garantie voor kwaliteit. Het frame van het zwembad is extra stabiel dankzij de ovale buizen. De wanden en bodem van het zwembad bestaan uit 3 lagen. Aan de buitenzijden zitten 2 lagen duurzaam PVC met daartussen een gerasterde laag. Hierdoor is de liner van het zwembad extra sterk. Dankzij het stevige frame en de sterke wanden gaat het zwembad extra lang mee. Zodat u en uw kinderen veel plezier van uw Intex Ultra Frame Pool zullen beleven!

 

Intex Ultra Frame Pool liner  

Intex Ultra Frame Pool: Sterke 3-laags wanden Dit zwembad heeft de beroemde Intex SUPER-THOUGH™ wanden. Deze wanden zijn driedubbelsterk. De liner van deze Intex Ultra Frame Pool bestaat uit 3 aparte lagen: Een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke en duurzame pvc buiten laag.

 

Intex Ultra Frame Pool stabiel  

Stevig & Stabiel dankzij het unieke frame De Intex Ultra Frame Pools staan bekend om hun sterke constructie. De zwembaden hebben een frame dat bestaat uit dikke buizen. Door de ovale vorm van de buizen is het frame stabieler dan de andere frame zwembaden die te koop zijn.

 

Intex Ultra Frame Pool filterpomp aansluitingen  

Met handige aansluitingen voor uw filterpomp Dit Intex Ultra Frame zwembad heeft 2 bevestigingspunten om bijgeleverde filterpomp op aan te sluiten. Deze aansluitingen hebben een doorsnede van 38 mm.

 

Intex ultra frame pool 488 afmetingen

 

 

Uitgebreid pakket accessoires bij uw Ultra Frame Pool

Koopt u een Intex Ultra Frame Pool, dan koopt u meer dan alleen het zwembad. Bij deze Ultra Frame Pool krijgt u een uitgebreid pakket met de belangrijkste accessoires die u voor uw zwembad nodig heeft. Grondzeil, afdekzeil en trap. Alleen leverbaar met cartouche filter.

 

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Intex Ultra frame rond 4.88 m x 1.22 m zwembad