Advies nodig? bel 0497 387829, voor Belgie 0031497387829

Maandag - vrijdag 09.00 - 18.00, zaterdag 10-17 uur

Niet in voorraad

IB01
Intex excursion 3 boot

Normale prijs: € 125,00

Special Price € 110,00

 

Snelle levering

 
 

Betrouwbaar

 
 

Professioneel

 

Details

De serie Excursion boten zijn de meest ruime boten die Intex produceert. Deze driepersoons versie uit de reeks is eveneens een ruim model met twee opblaasbare stoelen. De rugleuning zorgt voor een comfortabele zitting tijdens uw vaartocht. Bovendien is er extra beenruimte waardoor u ook tijdens een hele dag vissen of varen prima zit.

Overige voordelen van de Intex Excursion 3 opblaasboot

Intex Excursion 3 boot set

Top recreatieve opblaasboot

De Intex Excursion boot is gemaakt van zeer dik 0,75 mm vinyl. Het maakt de boot duurzaam en sterk en bestand tegen benzine, olie, zout water en slijt niet door fel zonlicht. Dat maakt deze boot geschikt voor (intensief) recreatief varen.


3 luchtkamers excursion 3 boot

3 aparte luchtkamers

De Intex Excursion 3 beschikt over 3 afzonderlijke luchtkamers. Ideaal, want als één van de luchtkamers lek raakt en leegloopt, kunt u nog steeds veilig naar land varen. De luchtkamers zijn zo ontworpen dat de boot altijd blijft drijven na het leeglopen van één luchtkamer.


Hengelsteunen

Hengelsteunen aan beide zijden van de boot

De Excursion is bij uitstek geschikt om mee te gaan vissen. Aan beide zijden van de boot is een hengelsteun ingebouwd. Ideaal dus voor 2 of 3 vissers.


Opblaasbare stoeltjes

Stevige stoeltjes met rugleuning

De boot wordt geleverd met 2 opblaasbare stoeltjes. Deze zijn comfortabel en van hetzelfde stevige vinyl als de boot. Ook zijn de stoeltjes voorzien van een rugleuning voor extra comfort.


Extra's Intex excursion 3

Inclusief extra's

De boot wordt geleverd met 2 aluminium roeispanen, handpomp, reparatie kit en handige opbergtas. U koopt dus een compleet set.


Motorsteun en elektromotor intex excursion 3

Optie voor elektromotor / benzinemotor

De Intex Excursion 3 is uitermate geschikt om ook elektrisch mee te varen. Opblaasbootshop biedt een compleet vaarset aan geschikt voor de Excursion 3. Let er wel op, dat u bij het monteren van een elektro- of benzinemotor een motorsteun nodig heeft. U kunt het vaarset en de motorsteun eenvoudig bij bestellen door deze aan te vinken aan de rechterkant naast de winkelwagenknop.


 

Overige specificaties van de Intex Excursion 3 boot zijn:

MerkIntex
ModelExcursion 3 Boat Set
Afmetingen (LxBxH)262 x 157 x 42 centimeter
Capaciteit (personen)3 Personen
Gewicht19,4 kilogram
Maximale belasting300 kilogram
Verpakkingsmaat51 x 61 x 25 centimeter
Garantie1 jaar

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Intex Excursion 3 boot