Advies nodig? bel 0497 387829, voor Belgie 0031497387829

Maandag - vrijdag 09.00 - 18.00, zaterdag 10-17 uur

Piranha Turbo zwembadstofzuiger

Op voorraad

BZ08
Piranha Turbo zwembadstofzuiger
€ 795,00
 

Snelle levering

 
 

Betrouwbaar

 
 

Professioneel

 

Details

Piranha Turbo ELEKTRISCHE REINIGER

Het kleinste model van ons Piranha gamma is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken. De Turbo klimt niet helemaal tot aan de waterlijn. De robot concentreert zich op de meest vervuilde delen van het zwembad en werkt daardoor aanzienlijk sneller, waardoor u tijd en geld bespaart

EIGENSCHAPPEN: Zelfstandig, met interne pomp, aandrijving en filtratiesysteem. Door zijn systematische bewegingen, die door een interne microprocessor gestuurd worden, kan de Piranha TURBO eender welk oppervlak of type zwembad schoonmaken zonder nutteloze overlappingen. Dankzij zijn efficiënt ontwerp, reinigt de Piranha TURBO het zwembad in een fractie van tijd, waardoor de slijtage met 50% vermindert en u tijd en geld bespaart. Daarnaast is de TURBO uiterst betrouwbaar en vereist de robot minder onderhoud, waardoor de kosten nog lager komen te liggen. Zijn efficiënt ontwerp, gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in automatische zwembadreinigers, voorziet de Piranha TURBO van roterende borstels die het vuil losmaken en verwijderen. Om verstopping te voorkomen en het vuil aan de rand van het bad te bereiken, wordt alle vuil aangezogen door twee openingen die asymmetrisch ten opzichte van elkaar geplaatst zijn.

Microfilters verwijderen alle vuil, zoals bladeren, dennennaalden, eikels, zand, slijk, pollen en zelfs algen en bacteriën die tot 10 keer kleiner zijn dan wat door een doorsnee filtratiesysteem gefilterd wordt. Zo verkrijgt u zuiver zwembadwater voor u, uw familie en uw vrienden.

Specificaties :
Ontworpen voor zwembaden tot 12 m lang/ elk oppervlak of configuratie 
Reinigingstijd : 2-3 uur 
Filtratie : autonome, herbruikbare filter met een maximumcapaciteit van 32 liter, filtratie van grote en kleine deeltjes tot 2 micron. 
Debiet : 17m3/hr
Motor pomp : Zonder koolborstels, individueel verzegeld, watergekoeld, met hittewerende smeerolie om de levensduur van de motor te verlengen. 
Motor aandrijving : Individueel verzegeld, zonder olie, watergekoeld
Kabel : drijvende kabel van 16 m in thermoplastisch rubber-chloorbestendige kevlar. 

Wattage : 140 Watt 
Voltage : 230 V / 50 Hz , 24 V robot 
Gewicht : 7,5 kg 
Gewicht met verpakking : 17 kg

2 jaar garantie.

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Piranha Turbo zwembadstofzuiger